Doi copii, unul de 4 si altul de 6 ani, iesiti la plimbare in parcul Tei, s-au indepartat de bunica lor, au fost atacati de caini ‘comunitari’ iar unul dintre ei a fost omorit.

Oare din ce ‘comunitate’ or fi facand parte acei caini?

Cu ocazia asta am aflat, ascultand diverse posturi de televiziune, ca ’16 000 de bucuresteni au fost muscati de caini in 2012 conform spitalului Matei Bals’. Pai daca 16000 s-au dus la spital inseamna ca daca vrem sa aproximam numarul real al celor care au fost muscati trebuie sa INCEPEM de la 16 000 si sa ne gandim la citi sa mai adaugam.
Eu unul am fost muscat de trei ori si m-am dus la spital doar de doua. Aplicand acest algoritm (total ‘nestiintific’ si subiectiv) ajungem deja la peste 20 000.
Avand in vedere ca estimarile oficiale spun ca sunt aproximativ 60 000 de ‘comunitari’ ar rezulta fie ca o treime din ei sunt suficient de agresivi incit sa muste, in medie,  o data pe an fie ca unii dintre ei sunt atat de agresivi incit sa faca ‘treaba’ tuturor celorlalti. Intrebarea e cum sa ii deosebesti…
Si apropo de ‘treaba’…La o medie extrem de ‘conservatoare’ de 1kg pe saptamana rezulta ca 60 de tone de ‘treaba mare’ de caine se adauga in fiecare saptamana la mizeria care sufoca din ce in ce mai mult Bucurestiul.

Facem ceva pe tema asta?

Advertisements